afbeeldingen van recente projecten voor stijlinstituut amsterdam en no tomatoes

the way i work

Mijn blikveld en werkterrein zijn net zo lokaal als internationaal. Mijn klanten zijn enerzijds gerenommeerde, internationale bedrijven die creatief ontwerp en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Bedrijven die bereid zijn een lange termijn strategie te ontwikkelen en een duidelijke focus hebben waar zij naar toe willen. Fashion-up! biedt hiervoor sturing en structuur om ervoor te zorgen dat de strategie dynamisch en de focus scherp blijft. Zodat ideeën omgezet worden naar commerciële concepten, zonder de passie voor het ontwerp te verliezen. Anderzijds omarm ik startende ondernemers door het bieden van advies en ondersteuning bij het produceren en het in de markt zetten van nieuwe producten, concepten en/of collecties.

Een flexibel en veelzijdig kwalitatief netwerk van externe professionals kan naar gelang de aard van het project ingezet worden in de vorm van een persoonlijk projectteam op maat. Maar ook uw eigen interne en ervaren team kan profiteren van Fashion-up! voor richting en aansturing.

Regie, reflectie en relatie staan centraal in het proces. Fashion-up! stuurt en begeleidt het projectteam in de formulering van duidelijke doelstellingen en wordt onderdeel van het team in het behalen van gezamenlijke resultaten. Onafhankelijk, maar betrokken houdt Fashion-up! het overzicht over alle fasen en facetten van het project en moedigt de teamleden aan in de zelfstandige uitvoering en beleving van hun werk.

 
 

mijn favoriete projecten